<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Wednesday, 21 December 2011
bawa bertenang semua.

assalamualaikum ..

amacam intro sy ade macam penceramah bebas takk(kelip kelip mata) ngeh ngeh

selamat malam drypers adik takk tidur lena malam nih sebb xtidow lagikk! ayoyo, dah mule dah.. bawa bertenang semue..

sorry..actually mood sy malam nih xberapa nak okay sket.. asyik K.O jerw manjangggg(alangkah panjangnyer 'angggg' tuu sampai sy xthu berapa kilometer dah) err, mo0dy? grumpy? ahh! payah nau bhse ompitih  omputih nih. senang crite sy geram and xpuas hati! rarw! (angry face). rasa macam nak jerit sekuat hati sampai terbang anak tengkak sy nih kat Brisbane, Australia and dah tak kembali pulang! rasa macam nak lari kat sukan olimpik nun selagi sy tak dapat pingat emas, selagi tuu tamaoo berhenti. rasa seperti ahh! lupakan! sy rse jari sy da makin merepek menaip perkataan yang tak sepatutnya ditulis just nak meraih simpati..sob3.

pernah kah korang rase seperti diperkecilkan? pernahkah korang rase seperti dihambakan? pernahkah korang rase seperti diperbodohkan? pernahkah? 

pernahkah kau bermimipi seketika berada ditempatku

mungkin korang rase ape yang sy alami nih macam alahh, small matter je kau nak perbesarkan? sy just nak cakap oh my darling i hate you!! time macam ni rase macam nak nanges pon ade(muke sedeh), time macam ni rase nak pasang radio kuat2 . kalau ade speaker lagi ohsemmm, boleh cair tahi  telinga kitew! mendalami lagu2 sedih sampai kering air mata, baru puas hati..fuhhh..lapang dada wa cakap sama lu! (muka bajek)

i need your shoulder! i need to see your face to make me feel release of this kinda thing! i need a hug from you to make me feel warm! can you give me that my bff? ilebiuu! 

darling!! boleh awk appreciate SIKET pilihan sy? boleh awak jangan kecilkan hati sy yang memang da ciput nih? boleh awk jangan minat boy yg saya da minat? awk xpndai cari lain? meh sy carikan.(sy kn baek gtuhh),boleh awk jgan samakan sy dengan bff awk yg the besttttt tuu? boleh awk jgn pura2 xtahu bile sy tyer soalan yang sesenang ABC? boleh awk jangan samakan awk macm----? come on darling! you are now ----! boleh awk jangan mcm menunjuk yg awk ni wealthy? sy thu 10k tuu mcm siket bagi awk, tapi bagi sy? besarr nilai tuu bohh!! 

now i really3 need a friend.a best friend to lend her shoulder for me. to lend her ear for me. can she? absolutely she can because she is  the bestt bff i have ever found!! ilebiuuu ching!!  

darling!! awak ade hati tak? awak nak tak orang jage hati awak tu? nak lah kan? tapi kenapa awak tak jage hati orang dulu?! ahhh.. sy rse macam awk annoying me.my life. 

berat mata memandang berat lagi bahu memikul

ntah ape kaitan simpulan bahasa tu dengan maslah sy, sy pown tak thu..

and dont come again another day..

nak luah kat bff..dye meng-off-kan diri die.. sooo, ilebiuu NEVERLAND!! awak sudi dengar rintihan saya nih.. saya sayang awak banyak banyak lagi banyak daripada orang kat dunia nih! 

besar tak sayang saya? 

yanie 07:24