<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Monday, 26 December 2011
boys and love .

assalamualaikum ..

puhhh..puhhh..berhabukk blog kome! uhuk.. uhukk.. hacchhoo!!(tutup hidung)  da lame x update blog.. korang rindu saye takk? alolo, rindu ekk, jeng3! takpe2, ni sye da update nih.. kesat aer mate tuu..tahu lah rindu tapi janganlah nanges, da besar kan../okay saye merepek ntah ke mane2, da sampai KK kowt/ 

hekhek2.. actually kawan2 yang tomey sume, post yang nih da 4 hari saya buat pekasam..aikk? jangan buat muke terkejut camtuhh, no no no, tutup mulut tuu..kang masok lalat tak ke kenyang..heheh.. hah! saya simpan dulu entry yang ni sebab xde keyakinan nak post awal2..maklumlah entry kali ni jiwang sket..ngee..keep ur smile! 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
haish..jiwang berkarat betol lah title sy tu kan..uhuhu.. takpelah sekali sekala kan.. ni sy nak share something ni.. alahh, sharing is caring but sometimes it much troubling! sape sokong angkat tangan! heheh


men from Mars, women from Venus. ungkapan tu jelas menggambarkan bahawa boyz dan girlz jauh berbeza! tidak dinafikan bahawa girlz akan lebih cepat matang berbanding boyz. ketika dibangku sekolah menengah lagi girlz da impikan dimanjakan, disayangi dan dikasihi oleh seorang lelaki selain daripada ayahnya. 

manakala boyz pulak,mereka nie agak lambat siket untuk matang dalam percintaan. sebaliknya, mereka lebih suka berseronok dengan kawan2. jadi, janganlah kite sebagai girlz menyalahkan boyz sekiranya mereka tak berikan perhatian yang secukupnya kepada kita. orait? namun, apabila boyz tuu da bersedia,janganlah pulak kita nak sangsi dengan dieorg..heheheh..

you're my lover .

boyz xkan lepaskan gadis kesayangannya dengan sesuka hati. sekiranya dia berbuat sedemikian, means boyz nih xberapa sayang lah kat girlz nih. 

no more history .

boyz xsukew kalau GF dye yg baru nih sering membeza-bezakan diri dia ngn GF boyz nih yang lame. elakkan ek coz dalam mase 2-3 jam, boyz akan kringg kringg korang and ckap kite putuss!! done! alolo, bukan ke perkataan 'putus' lah yang paling digeruni oleh pasangan2 kapel? alahh, walaupun sy nih xde experience berkapel, tapi sy tahu lerr.. jeng3..

you and me now .


jangan bebani BF korang dengan kisah sedih korang yang lalu..example--> awak! sy bnci lah dekat BF sy yang lame tuu dot dot dottt.. jangan nak cari nahas! cause bagi boyz, segala yang dilalui oleh you dengan dia sekarang adalah sekarang! no flash back.. #tersiyes lah pulaks. :3

set your limits .


tetapkan sempadan antara you all dengan BF, sejauh mana kalian sanggup lakukan demi hubungan yang terbina. boyz lebih tertarik kepada girlz yang berprinsip dan melakukan sesuatu dengan sepenuh hati. jadi, jangan terlalu meminta dan memberi dalam perhubungan.. rimas dia nanti..

im with you .


confiirm! you all mesti tengah fikirkan somebody or anybody sekarang nih kn? elele, takk baek tipu! Allah marah..sy pon marah! hikhik.. jadi, you all jangan terlalu risau, nanti lain pulak jadinya.. let your relationship berjalan setenang-tenangya.wahhh.. soo cuittt!!

i'll call you .


you all janganlah risau kalau BF you all tak call..hmmm, maybe dye sibuk ke, janganlah pulak kerana boyz you all tak call, korang mogok lapar..membayakan ksihatan tuu..lagipun, kesian mak korang da penat2 masak.. BUT! janganlah pulak jari-jemari comel korang pergi call boyz korunk tuu, kn x pasal2 mengganggu die pulaks..haish, nahas korang nanti! soo, bia lah boyz korang yang call korang ekk.. tapi, ade sesetengah boyz ni dia suke lau GF dye yang call dulu..hmm, atas boyz masing2 lah eks.. xD

setakat tuu jelahh hek buat kali nihh..da penat eden menaip.. ehek ehek.. bubye!
x)

yanie 06:37