<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Wednesday, 14 December 2011
fact and facts ..

assalamualaikum..

fact and facts .. eh bukn same je kew? alahhh, biarlah.. hmm, hari ni @ petang ni, sye nak share fat  facts penting ngn awak awwakk yg kiut miut tuu!! alaa, perasan lah tuu.. hehe, kidding.. hmm.. fakta nie maybe benar and maybe salah.. atas masing2 plak nak menilainya.. cewahh..

ahah, can we start our journey to the centre of the earth skrg? /merapu/

fakta ni sy TERbce kat majalh my umi.. jeng3..

lelaki .. xlah semua tapi kalau dah TERlihat perempuan cantik,
meskipun x terpikat tapi naluri kelelakian mereka tetap melenting, toink..
kalau yang tak berasa papew tuu,
ehemmm..bukan 100% percent lelaki lahh tuhh..jeng3
and 
lelaki .. xlah semua jugak, tapi sebilangan besar daripada mereka..
kalau nampak perempuan seksi ,
meskipun x bergoncang iman tapi at least akn bergetar sikit..
BOHONGLAH kalau x rasa papew..
lainlah kalau dia tuu berpenyakit nyahh..
but
lelaki memang suka lah jugak tengok perempuan yang pakai baju x berapa nak ckup kain tuu,,
tapi lama2..
dieorang akan menyampahh!!
nak aje dieorg pergi sound tp xterdaya dek kata2..
perkataan tuu memang tersekat kat kerongkong dyeorg tapi x berhasil nak luahkan..
so
kepada awek2 cun kat luar sane tuhh.. pakailah menutup aurat ek..
coz, lelaki memang suke layan perempuan yang tergedik-gedik.
terkinja-kinja..and segala TER lagi lahh..
tapi, jangan harap dieorg nak amek yang terkinja-kinja mcam uukkk akkk akkk akkk tu jadi makwe dia..
perghhh.. ni abang sedara yang gtahu..
plus satu lagi.. dye ckap.. lelaki sebenarnya geram n meyampah dengan perempuan yang ketwa berdekah-dekah.. mcm nih --> BHAHAHAHHAHAHAHA
kan elok kalau kaum Hawa ketawa sopan2 gtuuhh.. nah, barulahh manis.. hikhik.. 
/tapi jangan lah terover sopan nnty dye org perasan yg korang nak pikat dye/

tuu jee.. peringatan ekk.. boboi! 



yanie 00:24