<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Saturday, 10 December 2011
kisah touching kucing buta ..

assalamualaikum ..

disebabkan sy memang free giler malam ni.. soo, terajin lah pulak nak buat another post ni.. since sy ni fanatik kucing so post kali ni about kucing ..meow! hehehe ..

okay.. kisahnye camni.. 

Jack adalah seekor kucing jantan yang dilahirkan buta .. /masyaAllah sedih eden/ tapi, Jack sentiasa kuat dan gigih dalam menjalani kehidupannya .. baru2 nie Jack diperkenalkan/terjumpa/ seekor anak kucing terbiar.. C.J namenye .. lantas, Jack merasa kasihan kepada C.J dan mengambil keputusan untuk membelanya .. hekhek, Jack ni kucing jantan tapi dah macam mak lah pulak.. hatoyai .. =)

ni lah C.J tuu..comel kan? aww aww 

jeng3.. baek kan Jack.. psstt, dia x gigit ni tapi nk pegang ..

lahai caringnyer Jack ni.aaa, tembam nyerr! 

ahaks! Jack bukan sahaja layan anak kucing ni bermain tapi dia treat anak kucing ni macam anak dia sendiri ..
wwaahh wwahhh.. kucing pon caring kan.. hikhikhiik.. 
k lah, tuu jee..
boboi !

yanie 06:46