<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Saturday, 10 December 2011
real facebook ..

assalamualaikum ..

ni nak share sikit ni.. leh kan? hehe..
nak share pasal sebenar tentang facebook ni..hee
tak paham ek?
jap ae ..

jika seseorang lelaki itu request friend  kat girl ni ..
ia tak bermaksud lelaki ni nak tackle girl ni ..
tapi boy ni just nak bersahabat dengan girl ni ..
mungkin atas alasan yang tertentu .. ;)

jika seseorang lelaki ini post thank you  kat wall girl ni ..
ia tak bermaksud boy ni nak menggatal dengan girl ni ..
tapi boy ni just nak ucapkan terima kasih sebab girl ni sudi jadi friend dia ..
so jangan nak berperasaAn sangat yer .. =)

jika seseorang lelaki itu hantar chat kat girl ni ..
ia tak bermaksud boy ni nak melamar girl ni jadi GF dia ..
tapi boy ni just nak try chat dengan sahabat facebook dia ..
so jangan nak berbangga lau 'hensem boy' atow chat okay? .. xD

jika seseorang lelaki ini like or comment at this girl status ..
ia tak bermaksud boy ni nak tarik perhatian girl ni ..
tapi mungkin status yang dibuat oleh girl tuu sepadan dengan hati boy ni ..
so jangan nak cari pakwe lam facebook ek .. xP

the conclusion of this statement is ..
facebook bukan tempat untuk mencari jodoh ..
tapi tempat untuk cari sahabat ..
weehhhhheeee ..

sye terbce statement ni lam facebook ..
so sye share jelah ..
tak salah kan ?
well, sharing is caring .. <3
boboi ! 

yanie 06:09