<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Tuesday, 24 January 2012
february

assalamualaikum ..



Photography Images
february?

lagi seminggu nak masuk bulan februari.. dah riuh orang cakap yang it gonna be a tension month this february. ohh please cik february. be nice to me ekk? nanti kitee belanja cik february burger pak muse..(muke bajek cute)

tuition malam! kelas tambahan petang! balik pukul 5? sadis .
cikgu febing cakap lau nak berjaya, harus korbankan sume-sumenuerr... InsyaAllah I will teacher.. 

pengetue asyik push budak form3 tahunn nihh.. nak kekalkan prestasi mekkk! urghh, tahun lepas 85 orang.. tahun ni calon 130.. insyaAllah we can..mwehhehe.. 

esok seminar form3.. alhamdulillah tak belajar dalam kelas cikgu2 bagi inisiatif cam ni nak tolong..(muke terharu) hmm, esok subject history ngn english en? hikhik.. molekk semolekk molekk letewww, kak yan ni tak pernah A lam bi.. maklumlah, kak yan kan orang tranung!! aww.. last exam 78,( muke seposen)

then, ahad minggu depan TOV mekk! cube tyer kak yan da buat revision ke blom? ahah! memang tak buat lagikk.. subject form1, form2 and form3 gabung sekaligus.. insyaAllah nanty kak yan buat mind map.. 

im pretty sure start bulan 2 nihh.. sume budak form3 TePCES kurus2 sumenyerr..lahai, almost everyday ade handout makk semahhh woi! (sapew mak semahh?) adekah makk semahh tuu bakal jadi pemeriksa kertas bm kak yan nanty? haha! (tak kelakar) =.='

pengetua pushhh!! cikgu2 pon pushhhh! mak bapak lagilahh pushhhhhhh!! MB pon nak pushhhhh jugakk kee? haih, ni baru bulan 2 da macam ni.. cmne ngn bulan 7 nanty? bulan 9? aaaaa, berdebauu mekkk..lepas ni, korang jangan terkejut sangat lau list nama budak form3 TePCES masuk paper muka surat depan pelajar bunuh diri sebab tak larat nak buat handout.. huhu! kidding..

dear cik february, since puan january layan saya begituu baik, saya harap cik february pon macam tuu okay..xD




yanie 02:44