<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Friday, 3 February 2012
lelaki anak mak ?

assalamualaikum ..

apa khabar korang sume? rindu kak yan takk? (bia tadi baru hupdate blog pon).

Alhamdulillah PMR dah habes (jangan percaye ini, ini tipu) sekarang ni kak yan nak bahaskan usul pasal tajuk yang tertera kat atas uh.. wahhh wahhh, meh bace mehh! muahh kiri muahh kanan. =,='

tetibe jee kak yan nak update blog pasal tuu..dah lah pukul 12:15 tengah malam sekarang nihh! (kuatnyerr mate saia, oh yeah oh yeah) sapew tgok citerr shanghai knights tadi sila angkat kepala lutut ! takk? ok fine.

lelaki anak mak ni memang jarang kite jumpe tapi benornyer ade  di sekeliling kitee mekk wehh! ape yang boleh kak yan kate ialah lelaki yang anok mok ni memang manje sebb 

  1. lelaki lebeh rapat dengan mak daripada ayah. tol takk wahai kaum Adam sekalian? lelaki lebih cenderung untuk share masalah dengan mak dari perkara yang kecil tuet hingga perkara yang besor bapok. ini kerana, mak lebih memahami daripada ayah.. cuba bayangkn lau lelaki citer masalah die kaat ayah yang baru balek keje.:-
Aiman : ayah, tadi aiman kena pukul dari kawan.
ayah : yang kau tak pukul dia balek asal? 
Aiman : $#%^**%*%#@

Aiman : ayah, tadi aiman kene denda sebb tak siap keje skolah.
ayah : kau memang pemalas. ayah suke cari cikgu kau tu.
Aiman : hermmmmmmm..

Aiman : ayah, kawan2 aiman ejek nama ayah.
ayah: dah tuu? name aku bukan name kau! 
Aiman: okay fine.

Aiman: ayah, cikgu kelas aiman tuu cantikk ahh..
ayah: peye peye peye?
Aiman: Cikgu Daud Mat Kilat
ayah: kau pernah rase kasut saiz 7? 

tapi lau budak laki share kat mak.

2. mak akan bantu sepantas kilat. mak mana yang sanggup tengok anak dia susah kan? kalau anak lelaki mintak duit ngn mak, mak mesti kasi punyer! (tak caye try lerr) tapi prempuan, jarang sket lainlah anak tunggal! (kak yan lettew)

3. anak lelaki ni keras kepala siket. lau tak caye korang try lerr amek kepala abang or adek korang nd hentak kat batu.. tak pecah pon setakat berdarah jee..okay ngrut dohh! actually, mak akan kasi apa saja yang anak laki ni mintak sbb mak takut anak laki ni protes..contoh:-

abang : (name mnje-boboy) boboy nak ke KL esok
mak: boboy nak buat apew pegi sane?
abang: nak shopping skit..skit jee
mak: macam prempaun anak mak nih..
abang: alahhh,  please makk ehhh.. please please..
mak : hah.. pegi lahh.. nanty lau tak kasi, lari rumah plak..
abang : tanjat boboy ! 


girls ! lau korang dapat bf anak mak, korang buat pew? 

oklahh kak yan daa ngntukk..bubye !

 

yanie 08:33