<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Friday, 16 March 2012
hola is sweet !

assalamualaikum..

hye dad! i don't know whether you will read this or not.. 
dad.. i was so sad tonight when you said that i will forget you someday if i had my own life, if i had my own family..i want you to know that no matter what you are always being my superhero.. you are my role-model. 


wehhhe! the school is just around the corner.. cuti ni kak yan tak bercuti jauh2 pon..dekat2 jee, well toki sakit so family pon tak brani nak rancang vacation yang jauh jauh.. 

kiteorang bercuti dekat kuantan jee.. what!?? WTH is kuantan? just kuantan? punyer besar semenanjung malaysia ni, kuantan yang kau pilih.. ahah! memang bercuti kat kuantan jee, first memang decided nk pergi BMLR (bukit merah) tapi seems toki tak menizinkan, soo the best place is just kuantan..

first day bertolak hari ahad, #sabtu tu kak yan fonteng kelas tambahan,saya bangga ponteng kelass! awww, xlah, actually balik kelantan coz ade perkahwinan sedaree..jeng jeng jeng.. stop bout it,

 kay first day bertolak terus pergi ke lanchang, alaahhhh tengok haiwan beshar2 tuhh..alahhh, cik elephant yang chubby tuhh..kenal tak? sampai sane ingatkan ade lerr lebey kurg 10 ekor 'cik phant' rupenyerr hammpehhh.. ade lebeh kurg 4 ekor je 'cik phant'.. but, 4 ekor jadilahh, asal dapt amek gambar ngn 'cik phant', and the best thing was kak yan dapat suap kasi makan 'cik phant' makanan feveret dye..'miss pisang' heheh! jelly or puding?

then, belilahh souvenir skett..borong kat kiosk yang berdekatan jee,,pergh, punyer mahall, 1 keychain pown 8 ringgit..kau gilerr? tak? kfinee.. but, sebagai buah tangan kak yan beli jugakk untuk my only bff, satu untuk die satu untuk kak yan..hehe, sweet kan? lau keychain tuu besorr bapokk macam 'cik phant' xlah geram sangat ni semut pun gelak tengok.. bahahaha! #kfinee tipu sikek..

lepastuu, terus balik hotel.. ehh, lebeh kurg cam apartment lahh. D' Embassy jee, jeng3.. sampai sane, adikk sedare dahh gleporr nak mandi kolamm..errr, kak yan tamao jage dye org tapi sebagai 'kakak' yang baek hati dan menyayangi adik sedare, kak yan jage jugakk.. disebbkn terliur sampai meneleh saliva kak yan pun terjun sekali lam kolam ngn anis and ekin..2 org ni da besar tapi still muda dri kak yan arr.. kat sane kan kan kan, ade 2 org budak machooooo!!! anis ngn ekin sume da mcm xdok bateri nok gerok, statue! tapi kak yan tengok hensem 'dye' lagikkk.. =='

that night, pegi makan,.. xbezz pown sebb da mengantukk.. just imagine, pkul 10 makan malam.. tak ke gemok kak yan? #i baru decide nak diet!! well, korang tahuu tak anis diet sampai turun 7 kilosss! err, tak jeles mne pon cemburu jee.. -,- . then, tidow time! tidow punyer tidow sampaikan kak yan solay subuh pkuul 7:10..shhhh shadap! jgan bagitahu abah kak yan lau korang nak ice cream.. 

then, bertolak pegi gambang..taman tema.. tapi kak yan tak excited ponn!! sob sob, tak sampai 1 jam kat sne, kringggggg kringggg bergegar poket pak sue cause tokwan kol cakap toki da tenat.. perghhh, kak yan menggigil although hari panass.. you have no idea brape kilometer sejam abah kak yan bawak.. fuhhh!! berdebauu tahuu dopp.. dari gambang ke kemaman 45 minit? sye tak gilerr tapi ini kenyataann.. 

smpai umah tokwan, terus park krete and meluru masuk.. salam2 ngn tetamu and nmpak toki terlantar.. ikut giliran nak mintak maaf.. tipu lah lau kak yan cakap kak yan tak nangiss.. then, tibe2 toki mintak tropicana twister yang oren tuu, nak gelak toki kak yan tuu, tak gelak kelakar lah pulak, tengah2 sakit mintak air tropicana.. aikk? bagi jugakk lahh.. 

eh eh eh, tibe2 mals lah pulakk.. hah! ending dye, toki masuk ward..ambulance dtg umah...dah lahh, perut kiut dah lapar.. bubye! 


yanie 21:43