<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Friday, 21 December 2012
Alhamdulillah

assalamualaikum.


alhamdulillah, 89 straight As' TePCES! we made it guys.  frankly i tell ya, TePCES nombor 1 dalam kemaman bagi kategori tertinggi straight A. alhamdulillah, all praise be to Allah. :")


and to all my sayangs yang tak dapat straight A tuu, it's okay guys.. the journey baru bermula. all of us yang dapat staright A ni pun rezeki Allah yang bagi. i'm pretty sure, you all dah all out masa jawab kan? so maybe Allah nak uji korang dengan cara tuu. and we, 89 persons ni Allah nak uji dengan cara bagi kejayaan. alahh, no worries. be happy my laling laling. take your revenge in SPM for the next two year. hiksss~


those yang dapat 7A tuu, please lah re-check balik yer sayangs. who knows, ada tersalah tanda or what. kan? any possibilities be afoot. who knows again, if you all re-check, bilangan straight A TePCES jadi 100 lebih2. ahaksss, re-check lah re-check laaahhh! *scratches head*


ehem.


and for 3 Brilliant? hmm, congrats! ;D brilliant brilliant brilliant, kelas aku mase form1 sebelum berpindah ke excellent. #ehh .  nevermind, btw i'm proud of all of you! sekelas straight As' . i envy.

and to my superb gang 3 Excellent ! *inhale exhale* congrats you allllll 14 students 9As' ! we did it guys. we did it we did it. yeayy! alhamdulillah. :))


notice. ' aku terhantuk pintu kereta morning 19th December tuu. why? i found him standing in front of Merccu Hall see?! betapa gelabahnya aku tengok..... kkkk nevermind. TERbolah bak kate le bff. geng terbolah nk wat gane kang? hotohh, tubek doh tranung.  -__- '


pen off. assalamualaikum.

p/s . currently in love with Nevermind sang by Taylor Swift. try dengar dengar. :D





yanie 01:53