<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Thursday, 6 December 2012
night

assalamualaikum.

nice night. ehh.

tinggal 25 hari lagi nak melangkau ke tahun 2013. means? makin matured lah muka aku. makin cute lah cucu Abdullah nih. makin tua lah umur aku. upper-form babeh! addmath, math-mode,  biology, chemistry, physics. lolololol, i have to go through 'em. in syaa Allah. fighting! (-,-~)


result tinggal beberapa hari lagi nak dibagi.*tatabhasa out* 85% baru A for Bahasa Arab, astaghfirullahalazim. mengucap panjang yer anak-anak. seriously, mampu ke aku gapai 85% tuu? dengan soalan tahun ni macam %%#@^*^ , dengan karangan kat belakang keluar yang unexpected, dengan dengan. ahhh sama dengan 13. motive 13? naahhh, forget him oledi. in process actually. =='


okay nothing to story morry maa. lack of idea maa. but tangan comel ni gatal jugak mahu naip maa.

in that case, goodnight! but before that ,




ohh why you have to be so cruel! I'm amazed with his dancing style.

aku akan cari husb yang pandai menari, mungkin. naahhh, pandai mengaji dulu.

:P








yanie 08:36