<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Friday, 13 December 2013
checklist ?

assalamualaikum.

tertutup sudah pintu, pintu hatiku *haha muqaddimah ntah pape je*

call malammalam nak serang kau pehal banyak bono kredit kau jah hahaha tayang gigi sikit.  mari sini aku tabur tepung kat muka tu. mari.*hand gesture*

hmm tinggal beberapa hari je lagi before off to maktab.kau faham tak sedih?! cry me a river wuuuwuuu..nanti mesti dapat balik jarangjarang ohh how sad i am. pengetua saya mintak extend cuti boleh dak banjir kat sini ni *tibe* profile pic wechat entah pape je macam koya gile ahaha biarkan.well hmm kelmarin baru je pergi rumah tokwan then tolong bersihbersih hape yang patut. snap banyak lah jugak gambarnya tapi malas bono nk upload. nah ambik phone ni tgok -.-

then adalah bantuan banjir sampai hahaha one of the sukarelawan tuu macam muka fizo omar dowh ! tengok tengok aku, aku faham lah aku pakai tudung bawal macam sakai gile je kelmarin kau faham tak letih huh kau setakat naik storm tu duk agih agih memang ah tak rasa keletihan menggonyoh kerusi tu. yang aku ni tetibe emo pulak apasal ! kstop .yang mak sedara aku pulak gelepor tgok muka sukarelawan tu macam fizo omar alaahh lek ah muka je bukan fizo pon. -.- kiteorang riuh macam pape je haha siap sukarelawan tu tanya lagi 'happy je kak' then jawab 'kami redha dan pasrah dengan ujian ini' hahaha bongok jugak aahh.. ;3 . yang annoying nye ayah chik siap  dukung aireen yang shirtless*ibi demam* and cakap anak saya demam kene banjir. hahaha butuh perhatian lewls. then tokwan pulak pakai sarung je kot siap snap gambar lagi kau jah hahaha bak kata ayah chik 'famous mk aku' zzZZzz. kstop.

alangalang menyeluk perkasam biar sampai ke pangkal lengan*ajet ajet pandai* blah ah

jom buat checklist things in need for the upcoming school session ! *tetibe happy* -.-

baju sekolah, kain sekolah and kasut : masih boleh dipakai so takyah membazir beli yang baru. tahun ni aku pakai kasut hitam kanvas yang dari sekolah lama je hehe langgar peraturan so what kan. so kasut yg abah beli masa awal tahun still tersimpan rapi dalam kotak and can be use untuk tahun depan.

tudung sekolah : still ada but umi nak beli lagi 2pasang. banyaknyeee buat ape tahun depan last dah bergelar pelajar hahaa ayat skima tuu baiki necktie sikit *tibe

beg : baru je beli but umi nak beli beg buat pergi exam. spm katanyaaaa . bialaa duit dia kau pehal #eh

alat tulis : wajib ! hehehe nanti nak pergi dengan pak su dah dia yang offer yayy.

reference book : mesti ! buku aku habis berendam dalam air dah jadi biskut cap ping pong dah hukhuk lap hingus sikit. -.-

seluar trek and tshirt : nak yang baru hikhik buat muka comel sampai bobo pun cuak. prob?

hmm dah siap dah ni dah boleh pergi maktab dah ni kata nak jadi senior yang berjaya kite kene pergi maktab awal 2minggu yeah *pegang panji* ahaha kau pehal weh .

okay semalam ade budak hantar wechat cakap 'macam comel je macam cute je' kau pehal? nak cakap camtu bukan dengan aku. itu syasya gadis legoland punye haha dah diam. like seriously jangan nak hantar macam tu kat aku. aku tak suke. kau faham tak? bagus. *applaud*

so adik aku cakap..eh bila aku ada adik? hahaha diam ah. adik aku cakap dia suka girls yang natural tak payah over over. so sape yang berkenan kat adik aku mari sini interview dekat aku. mari sini. mari. actually aku dah bosan ni taktahu dah nak cakap pasal ape..oh btw! bobo aku dah wangi bau aloe vera so those yang nak kisskiss dia mari rumah aku. area tunas manja kemaman. aku serious ni angkat kening sikit yess camtu heheh.

dahlah im better off now sebelum banyak lagi aku type yang mengarut yang akn membuatkan jari chubby aku ni kurus hiks. till then bye.                  



yanie 21:43