<body> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Tuesday, 10 December 2013
December is back !

Hi !
Pejam celik pejam celik cuti dah pun nak habis. well xdelah dah nak habis tapi tinggal lagi 3minngu so kire dah nak habis lah tu. Homework ape pun tak sentuh lagi, macam mana nak jadi form five yang berjaya aku ni.

semua orang at least adalah sentuh buku while me duduk rumah complain bosan tanpa mempunyai kesedaran untuk membuat homework yang menggunung tu. nak je aku upah orang kampung suruh buat homework aku tu then aku bayar diaorang seringgit seminggu haha kedekut macam hagemaru -.-

cuti sekolah ni aku asyik membuncitkan diri je. yelah bangun , makan then tido. hmm then tiap2 mase aku pegang phone layan wechat kakanda tersayang haha burn ! jk. i didnt do any productive activity pun sepanjang cuti ni setakat ni lah. duduk rumah goyang kaki. but hey goyang kaki dah boleh kira work done so im proud of myself already. if yknow what i mean . angkat kening sikit haha. -.-

agak agak kan bila lah aku nak sentuh homework yang tinggi tu. bila lah aku nak rajin macam orang lain ehh. mari semua doakan aku biar jadi rajin. mari sini. mari. ;p

oh hey ade aku cakap tak yang aku dengan ini dah tak berapa nak suke kat sorang makhluk Allah ni. to sum it all, both of em. annoys me a lot haha. aku pun tak pasti aku ni yang annoying atau diaorang. oh hey kau ye kau yang memang confirm confirm takkan bace entry ni sebab kau memang taktahu pun aku ade blog betapa tak prihatin kau kan. hmm dengan bangga aku cakap yang aku dah bahagia tanpa kau hahaha dabik dada sikit hmmm.

dahlah aku pun dah malas nak menaip well semua orang tahu aku memang pemalas. *tetibe.

till then bye

yanie 01:26